Staltechniek

Staltechniek in het gamma van BVpro wordt met de grootste zorgvuldigheid gekozen. Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan voordat iets in het assortiment opgenomen wordt. Alles is door ons uitgebreid in de praktijk getest en bekeken, ook als we daarvoor naar het buitenland moeten. Dit resulteert tot nu toe in tevreden gebruikers die weinig of geen problemen ondervinden van hun toch vaak prijzige investeringen.

Het assortiment zal naar alle waarschijnlijkheid eind van dit jaar worden uitgebreid met een zelf uitgedachte en ontworpen mesttechniek waarmee u de waardevolste mest uit u stal haalt die u in jaren heeft gezien. Hiervan gaan wij u uiteraard op de hoogte houden, onder het kopje “innovatie” kunt u straks meemaken hoe een en ander in zijn werk gaat. Het wordt op dit moment uitgebreid getest. Dit project doen wij niet alleen maar in samenwerking met A en S Techniek in Bergum.

 

http://www.aenstechniek.nl/

Mestrobot

Enro mestrobot van de firma Schauer, klein, compact en werkelijk overal inzetbaar. Een eenvoudig bedienbaar en lage mestrobot met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding die door de gebruikers als zeer goed wordt gekwalificeerd.

Strotechniek

Strotechniek van de firma Schauer, stofvrij verdelen van stro in de stal beter voor u en uw dieren

Miro mestrobot

Ter vervanging van de mestschuif de “Miro mestrobot” Een efficiënte manier om mest af te voeren op dichte stalvloer

Immix

De Immix voegt stro toe aan de dikke mestfractie en mengt het tot een homogeen product. Waardoor u een zeer waardevolle meststof verkrijgt.